20/10/21 Online beleggingsevent met econoom Geert Noels – 19.30 u.

Welke thema’s komen aan bod?

Is jouw spaargeld immuun voor corona?

Sparen is altijd al iets vanzelfsprekends geweest: we zagen het als hét ultieme middel van een gezonde financiële huishouding. Vandaag liggen de kaarten echter enigszins anders. We merken het allemaal: alles wordt duurder, waardoor we minder kunnen kopen voor hetzelfde geld. De reden? De inflatie, die steeds grotere happen uit ons spaargeld neemt. Waar komt die hoge inflatie plots vandaan? Is er beterschap in zicht? En wat kun je doen als spaarder?

Van de echte wereld naar de beurswereld: wie waagt de sprong?

De coronacrisis heeft het voorbije anderhalf jaar voor een merkwaardig contrast gezorgd: terwijl onze maatschappij in lockdown ging, heerste er een feeststemming op de financiële markten. De wereld kwam tot stilstand, maar de beurskoersen scheerden hoge toppen. Hoe is dat mogelijk? Kan dat blijven duren? En is het nog niet te laat om de stap te wagen?

Kan beleggen het begin zijn van een betere wereld?

Corona is nog lang niet verteerd, maar we weten nu al dat er nog crisissen op ons zullen afkomen: de klimaatcrisis, de vergrijzing, de technologische revolutie, … Als belegger kan je echter een deel van de oplossing zijn. Door duurzaam te beleggen schaar je je achter bedrijven die werk maken van een betere wereld en geef je hen de ruimte om te groeien. Zo streef je tegelijk een mooi rendement na én heb je een positieve impact op de uitdagingen die ons te wachten staan.

Volg onderstaande link en registreer je:

https://www.crelan.be/nl/particulieren/artikel/webinar-overleeft-uw-portefeuille-de-coronacrisis